КНП "Центр комунікації"
Головна Новини Цими вихідними в стінах Vcentri HUB: Шевченківський учасники Плейбек-театру "На Варті" провели тренінг з плейбек-театру

Цими вихідними в стінах Vcentri HUB: Шевченківський учасники Плейбек-театру "На Варті" провели тренінг з плейбек-театру

28/11/2022Цими вихідними в стінах Vcentri HUB: Шевченківський учасники Плейбек-театру Цими вихідними в стінах Vcentri HUB: Шевченківський учасники Плейбек-театру "На Варті" провели тренінг з плейбек-театру для мешканцівок Києва, які переїхали в місто через війну.

Зібралися учасникиці з різних міст  - Маріуполя, Харкова, Волновахи, Слов’янська та інших, щоб спробувати, що ж таке цей плейбек-театр. І не просто дивитися, як грає професійна команда, а пройти міні-шлях актора, і вже в кінці заняття слухати та грати історії один одного. Розібрали кілька форм у підгрупах, ритуал сцени, зробили невеликий перформанс.

Грайливість, спонтанність, сміх, відкритість до участі у дивних рухомих вправах – це дуже багато буває для дорослого всього лиш за 2 години.  Хтось робив паузи для себе, але все одно повертався до групи. 

Учасникиці мали багато питань: як доєднатися до студії по суботам, чи займаються плейбеком актори академічного театру тощо. І це дуже надихає, коли є допитливість, коли є цікавість. Тож, сподіваємось, наші вже традиційні суботи поповняться новими учасниками і ще більше людей залучиться до плейбек-спільноти.

Дякуємо за ініціативу та організацію цього чудового заходу!

https://t.me/VCENTRI